Beeldbellen

Het beeldbellen is volledig geïntegreerd in EMDR Platform en voldoet aan alle eisen die van toepassing zijn in de gezondheidszorg. De beeldbelservers staan in Europa en zijn ISO270001 gecertificeerd. U hoeft dus niet op zoek naar een apart beeldbelprogramma die u samen met een losse EMDR tool gebruikt. U kunt EMDR Platform vanwege deze geïntegreerde beeldbelfunctie, behalve voor EMDR, ook veilig en eenvoudig gebruiken voor de overige psychologische behandelingen of voor een vertrouwelijk gesprek met bijvoorbeeld een supervisor of supervisant.

De EMDR Platform app werkt naadloos samen met de webversie, met uiteraard ook de beeldbelfunctie geïntegreerd. U kunt dus ook cliënten behandelen die gebruik maken van een tablet of smartphone (iOS én Android).

Beeldbellen met EMDR Platform is in HD (High Definition), wat betekent dat u en uw cliënt elkaar haarscherp kunnen zien. Het voordeel is dat u de ogen van uw cliënt goed kunt volgen tijdens de EMDR behandeling, maar ook voor uw cliënt voelt het vertrouwd als u haarscherp zichtbaar bent. Het verschil met een face-to-face behandeling wordt hiermee nog kleiner. EMDR Platform werkt niet met kosten per minuut of een maximaal aantal gesprekken. Zodra u een account heeft kunt u onbeperkt beeldbellen en behandelen!

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies